Новоселицька меблева фабрика №1
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Тестовый раздел » Меблевий форум » Які купувати меблі в ПЕРЕДПОКІЙ?
Які купувати меблі в ПЕРЕДПОКІЙ?
classic-mebelДата: П`ятниця, 18.09.2009, 15:27 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Offline
Передпокій - місце, де ми проводимо, не так багато часу як, наприклад, у вітальні або кухні. Але погодьтеся, що перші хвилини, які ми проводимо в передпокої по приходу додому або останні перед виходом на роботу значною мірою впливають на наш настрій.

З цієї причини дуже важливо, аби обстановка в передпокої була відповідно приємною і такою, що розташовує.
Частенько нас долає бажання максимально спростити дизайн передпокою, прибравши з неї зайві меблі і предмети декору. Передпокій стає спартанськи спустошеним. Але це, як помічаємо ми з часом не так вже і добре. Адже прийшовши додому, ми помічаємо, що нікуди покласти сумку, поставити парасольку, черевики, кинути ключі, повісити куртку, капелюх. Вивід напрошується один - перш ніж втілювати в життя аскетичний дизайн передпокою, потрібно детально продумати, чи досить буде меблів, для того, щоб забезпечити зручність передпокою.

Приведемо список мінімально необхідних меблів для передпокою.
Передпокій має бути забезпечений консоллю, хоч би маленькою. Добре, якщо цей елемент передпокою додатково забезпечений поличкою або ящиком.

Невід'ємна частина передпокою - вішалка або шафа для верхнього одягу. Добре, якщо в шафі або вішалці передбачені додаткові гачки для сумок або парасольок. Приємно доповнить дизайн вашого передпокою ключниця і тримач для стільникового.
Також можна додати в передпокій пуф або зручний табурет, для зручності взування.

Незамінний атрибут передпокою - дзеркало в повний зріст. Природно, якщо не дозволяють розміри передпокою або той або інший чинник можна обійтися і дзеркалом над консоллю. Але краще звичайно ж побачити себе в повний зріст якраз перед виходом з квартири.

Кращий варіант - покупка шафи з дзеркальними дверима. Досвід показує, що багато людей, що купили меблі в передпокій без дзеркала в повний зріст, згодом купували його.

Що ж до стилістики меблів для передпокою і її дизайну, то тут все максимально просто - він повинен органічно вписуватися в дизайн інтер'єру останньої частини квартири.

 
Форум » Тестовый раздел » Меблевий форум » Які купувати меблі в ПЕРЕДПОКІЙ?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


mudrey design © 2024